Toont alle 13 resultaten

Alle producten

Wat is er lekkerder dan pas gebakken, ovenvers brood, gemaakt van de allerbeste ingrediënten? Met passie gebakken, met liefde gecreëerd. Ambachtelijk gemaakt en samengesteld van zorgvuldig uitgekozen ingrediënten. Dat is waar Broodhuis ’t Stolletje voor staat. Want bij Broodhuis ’t Stolletje zijn we met aandacht bezig met de beste ingrediënten. En hebben we telkens oog voor het bijzondere proces dat broodbakken inhoudt. Vol passie en interesse gaan we iedere keer weer aan de slag met de mooiste ingrediënten om de lekkerste broodproducten te creëren. Vers brood om van te watertanden! Broodhuis ’t Stolletje, aangenaam!

Heerlijk brood…

Vers gebakken. Geurig en knapperig. Nog even afkoelen en dan smullen van de lekkerste voortbrengsels die een bakproces oplevert. Precies dat is wat ons bij Broodhuis ’t Stolletje telkens weer fascineert: hoe je van een mix van uitgekiende ingrediënten komt tot een prachtig ambachtelijk en handgemaakt product. Een proces dat we van begin tot het eindproduct op de voet volgen. Vol aandacht en betrokkenheid. En dat proef je terug in de mooie broden en broodproducten die onze ovens voortbrengen. Vol van smaak en vol voedingswaarde. Vers, vertrouwd en speciaal voor jou gebakken..!

Heerlijke smaakmakers

Genieten van heerlijk brood terwijl het gewoon bij je wordt thuisbezorgd. Ook dat regelt Broodhuis ’t Stolletje graag voor jou. Op vaste tijden bakken wij een mooi assortiment brood. Uitgebalanceerd en op elkaar afgestemd. Helemaal passend bij een voedzame broodmaaltijd in de ochtend of voor de broodnodige lunch tussen de middag.

Gewoon bij jou aan de deur

Bestel je zachte witte of tarwebollen, je vloer- en busbroden gemakkelijk online. Heerlijk genieten van het brood dat bij jou op de stoep wordt geleverd! Wij bezorgen je bestelling binnen een actieradius van 10 kilometer gewoon bij je thuis. Vanaf € 50,- rekenen we geen bezorgkosten.  

Verse ingrediënten

Alles vers en dat proef je.

Het lekkerste brood

Je bestelt het gemakkelijk online

Ambachtelijke kwaliteit

Vakmanschap en toewijding.

Thuis afgeleverd

Vanaf 15 euro gratis bezorgd in Zuidhorn, Noordhorn en Briltil.