Meer over Broodhuis 't Stolletje

Hoe bijzonder is het om uit ogenschijnlijk eenvoudige ingrediënten zoiets lekkers te fabriceren als brood? Het bakken van brood, het proces en de weg ernaartoe fascineren mij als eigenares van Broodhuis ’t Stolletje uitermate.
Vanuit deze fascinatie ontstond een hobby en gaandeweg ben ik me steeds meer gaan bezighouden met alles wat met broodbakken te maken heeft.
Door aandachtig te kijken naar het proces begrijp ik steeds beter wat kwalitatief hoogwaardig broodbakken inhoudt. Vanuit deze interesse en bestudering heb ik keuzes gemaakt en met de opgedane kennis heb ik nu een mooi assortiment van producten samengesteld. Een doordachte keuze, bestaande uit stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige producten. Met zo weinig mogelijk toevoegingen en gemaakt van ingrediënten van Nederlandse bodem. Op deze manier kan Broodhuis ’t Stolletje je nu een mooie selectie ambachtelijke broden bieden. Vers, geurig en gezond!

Het lekkerste brood.
Met passie en aandacht gemaakt!

 

Op een betrokken manier met voedsel bezig zijn. Met waardering en oog voor de mooie ingrediënten die de basis vormen voor ambachtelijk brood. Alle broden van Broodhuis ’t Stolletje zijn handwerk. Met slechts een kneedmachine en verder de passievolle inzet van de eigenares levert Broodhuis ’t Stolletje zo prachtige producten om heerlijk van te genieten. Ben je een bewuste consument die wil weten waar goed en gezond voedsel vandaan komt? Dan is Broodhuis ’t Stolletje een aangename aanvulling op de adressen waar jij doordachte boodschappen doet. En wanneer je het jezelf helemaal gemakkelijk wilt maken, kun je kiezen voor een abonnement. Broodhuis ’t Stolletje levert je graag op afgesproken tijden jouw favoriete versgebakken brood.

Verse ingrediënten

Alles vers en dat proef je.

Het lekkerste brood

Je bestelt het gemakkelijk online.

Ambachtelijke kwaliteit

Vakmanschap en toewijding.

Thuis afgeleverd

Gratis bezorgd vanaf 15 euro in Zuidhorn, Noordhorn en Briltil.