Veel gestelde vragen

De ingrediënten van het brood staan vermeld op de website. Bij vragen en onduidelijkheden kun je altijd contact met mij opnemen.

Om brood echt vrij van gluten te hebben, zijn er aanpassingen in het werk- en bakproces nodig die voor mij als kleine bakkerij niet haalbaar zijn. Omdat glutenvrij brood ook echt vrij van gluten moet zijn, is het helaas niet mogelijk om glutenvrij brood te bestellen.

Wij bezorgen het bestelde brood in Noordhorn, Zuidhorn en Briltil.

Gratis bij een bestelling vanaf 15 euro. Daaronder berekenen we een vergoeding van €1,95.

Naast bloem, meel, water, zout en gist voeg ik zo weinig mogelijk middelen aan het brood toe die bedoeld zijn om de zogenaamde ‘versbeleving’ te verlengen. Daardoor kan het voorkomen dat het brood sneller droog is dan je gewend bent. Door het in te vriezen kun je het brood prima langer bewaren. En weggooien van droger brood is zonde; voor tosti’s, geroosterd brood, croutons en paneermeel is iets droger brood perfect.

Mijn bakdagen zijn maandag en woensdag. Dit zijn dan ook de dagen waarop de broden ’s middags bezorgd worden.

Het bakken van brood vergt enige voorbereiding. Wil je je brood op maandag gebakken en geleverd hebben, bestel dit dan voor vrijdagavond. Bestellingen voor brood wat op woensdag gebakken en geleverd mag worden, ontvang ik graag voor maandagavond.

Via de website kun je gemakkelijk de broden bestellen en ook direct afrekenen.

Betaal informatie

Via de website kun je gemakkelijk de broden bestellen en ook direct afrekenen. 

Het bakken van brood vergt enige voorbereiding. Wil je je brood op maandag gebakken en geleverd hebben, bestel dit dan voor vrijdagavond. Bestellingen voor brood wat op woensdag gebakken en geleverd mag worden, ontvang ik graag voor maandagavond.